Bel ons 0570 _ 51 00 00

Pensioenregeling bedrijf

 

Als werkgever kunt u een pensioenregeling treffen voor uw werknemers, als aanvulling op de AOW-uitkering. 90% van de werkgevers heeft zo’n aanvullende pensioenregeling en dat is niet voor niets: een goede pensioenvoorziening is na het salaris de best gewaardeerde arbeidsvoorwaarde.

 

Collectieve pensioenregeling
Vaak bent u als werkgever verplicht om het pensioen onder te brengen bij een pensioenfonds. Is dat niet het geval? Dan kunt u een collectieve regeling voor uw werknemers onderbrengen bij een pensioenverzekeraar.  Een goede pensioenregeling brengt echter vaak hoge kosten met zich mee voor u als werkgever. Samen met u zoeken wij naar een balans tussen beide! Een goede regeling voor uw werknemers en voor u zo min mogelijk lasten.

Pensioenregeling op maat
Maar hoe weet u wat voor soort pensioen het beste bij uw organisatie past?
Om een bewuste keuze te kunnen maken informeert Postma Hypotheken en Verzekeringen u graag over het Nederlandse pensioenstelsel en de mogelijkheden. Tevens kijken wij samen met u naar de beste pensioenoplossing voor uw bedrijf. Wij adviseren én bemiddelen tussen u en de verzekeraars. Op pensioengebied werken wij samen met een deskundige pensioenspecialist.

 

Voordelen Pensioenregeling via Postma Hypotheken en Verzekeringen:
• pensioenregeling op maat voor uw werknemers
• objectief en onafhankelijk advies
• uitgebreid netwerk van verzekeraars
• heldere en marktconforme tarieven

Wilt u meer informatie of advies over de beste pensioenoplossing voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.