Bel ons 0570 _ 51 00 00

Risicobeheer

 

Iedere organisatie heeft te maken met risico’s. Van wanbetalers tot brand en machinebreuk. Kosten kunnen hierbij hoog oplopen. Zo hoog dat de continuïteit van uw organisatie gevaar loopt. Juist daarom is risicobeheer voor bedrijven een belangrijk punt van aandacht.

 

Advies risicobeheer

Risicobeheer begint met een risicoanalyse van uw bedrijf. Welke risico’s zijn er? Welke zijn voor u aanvaardbaar en welke niet? Hierop volgt een risico-evaluatie: wat zijn de gevolgen van eventuele schade? Wat kunt u als bedrijf doen aan preventie en met welke verzekeringen kunt u eventuele schade opvangen? Vaak zijn preventieve maatregelen een voorwaarde om een verzekering af te sluiten.

Risico’s veranderen

Goed risicobeheer is geen momentopname. Bedrijven zijn continue in beweging. Dat geldt ook voor wet- en regelgeving. Daardoor veranderen risico’s of er komen nieuwe risico’s bij. Een regelmatige risicoanalyse is dan ook aan te bevelen wilt u niet voor onverwachte verrassingen komen te staan.

Postma Hypotheken en Verzekeringen is graag uw partner die u adviseert en informeert. Wij brengen de bedrijfsrisico’s en mogelijke maatregelen in kaart en geven u een onderbouwd en doordacht advies over de oplossing voor u en uw bedrijf.

 

Voordelen Risicobeheer via Postma Hypotheken en Verzekeringen:
• heldere analyse
• onderbouwd advies risicobeheer:
                -  hoe risico’s te verminderen, overdragen of verzekeren?
• doordacht advies verzekeringspakket: 
                - voldoen bestaande voorzieningen, welke zijn mogelijk overbodig enzovoorts. 
• vermindering totale risicokosten

 

Wilt u meer informatie of advies over goed risicobeheer voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.