Bel ons 0570 _ 51 00 00

Employee benefits

 

Eén, tien of enkele honderden werknemers; voor ieder bedrijf is het van belang de zaken goed te regelen voor haar werknemers. Goede employee benefits, daar heeft iedereen baat bij. Uw werknemers zijn immers mede bepalend voor de toekomst van uw bedrijf.

 

Employee Benefits
Employee Benefits zijn er in vele soorten en vormen. Een aantal voorzieningen is geregeld in de CAO en daarmee verplicht voor ieder bedrijf in die betreffende branche. Daarnaast heeft u als organisatie de vrijheid om zelf extra benefits te regelen, de zgn. ‘extraatjes voor de werknemer. Voorbeelden zijn: auto van de zaak, kinderopvang en bedrijfsfitness.

Maar wat als uw werknemer ziek wordt, een ongeluk krijgt of verzuimt? Heeft u dit als bedrijf goed geregeld? Ook hier heeft u keuze uit diverse voorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan: collectieve zorg en ongevallen, WIA en verzekeringen tegen arbeidsongeschiktheid en verzuim.

 

Toekomstgericht & flexibel

Postma Hypotheken en Verzekeringen helpt u graag met het ontwikkelen van een goed, toekomstgericht en vooral ook flexibel Employee Benefits beleid. Wij maken het overzichtelijk en beheersbaar voor u en adviseren u graag over:

• een pakket dat het beste past bij uw medewerkers;
• hoe u uw investering zo beperkt mogelijk houdt;
• fiscale voordelen voor uw als werkgever.

 

Wilt u een Employee Benefits-pakket dat past bij uw bedrijf en uw werknemers? Neem dan contact met ons op.