Bel ons 0570 _ 51 00 00

Arbeidsongeschiktheid ondernemers

  

Kunt u door ziekte of een ongeval uw werk niet meer doen? Dan heeft dat voor u als ondernemer grote financiële gevolgen. Uw bedrijf is immers afhankelijk van u en van de overheid ontvangt u geen AOW-uitkering.  Met een  arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) zorgt u voor inkomen wanneer u dat zelf niet kunt verdienen. U voorkomt hiermee dat u mogelijk in financiële problemen komt, zowel zakelijk als privé.

 

Advies en bemiddeling
U wilt gedegen advies hoe u uw inkomen veiligstelt in geval van ziekte of ongeval? Postma Hypotheken en Verzekeringen is hierin graag uw partner. Wij inventariseren uw huidige financiële situatie, bespreken uw wensen en risicobereidheid. Op basis hiervan selecteren wij voor u de mogelijkheden die het beste aansluiten op uw wensen en situatie. Besluit u vervolgens ook een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te nemen, dan verzorgen wij dit graag voor u. Ook als u al een AOV heeft en wilt weten of uw bestaande polis en voorwaarden marktconform zijn, is Postma Hypotheken en Verzekeringen uw partner.

 

Beheer en onderhoud van uw arbeidsongeschiktheidsverzekering
Uw persoonlijke situatie verandert. U verricht bijvoorbeeld andere werkzaamheden of uw inkomen verandert.  Het is dan ook van belang dat ook uw arbeidsongeschiktheidsverzekering meegroeit. Elke twee jaar bekijken wij daarom in een persoonlijk gesprek  uw inkomen van de afgelopen twee jaar en uw werkzaamheden. Zo blijft uw persoonlijke situatie aansluiten op uw verzekering.

 

Wilt u weten of uw bestaande arbeidsongeschiktheidsverzekering nog aansluit bij uw situatie?
Of wilt u een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten? Neem dan contact met ons op.