Bel ons 0570 _ 51 00 00
 

 

Sandy de Haas
Schade adviseur

Sinds vier jaar werk ik bij Postma van de Graaff. Hier doe ik de administratie, maak offertes en ondersteun de directeur. Het leukste vind ik om problemen van klanten uit te zoeken en natuurlijk op te lossen! Buiten mijn werk ben ik actief voor de Deventer Hockeyvereniging. Zelfs in het weekend als ik mijn drie dochters fanatiek aanmoedig bij hun wedstrijd.

 

     
     
 

 

Hilda Postma

Administratief medewerker/schadebehandelaar

Als je mij vraagt wat ik leuk vind aan mijn werk, is dat toch wel het contact met onze klanten. Ik vind persoonlijk contact belangrijk, bij ons zijn klanten geen nummer. Schadeafhandeling doe ik ook. En als het voor een klant goed afgehandeld is, geeft mij dat altijd een goed gevoel. En dat al 27 jaar lang! Mijn grootste hobby is reizen. Ik vind het heerlijk om op vakantie te gaan.

 

     
     
Eric de Ridder  

Eric de Ridder

Senior adviseur

Al vele jaren werk ik met veel plezier als gesprekspartner en adviseur voor ondernemers en hun bedrijven alsmede particulieren. Hierbij vind ik luisteren naar wat er speelt  bij je relatie en wat hem of haar beweegt, privé en zakelijk, belangrijk om te komen tot passende oplossingen. Pas dan kan je goed adviseren in het beheersbaarmaken van risico’s.  Op de zaterdagen ben ik te vinden bij de Deventer Hockeyvereniging of als supporter of als coach. Omzien naar de ander in onze samenleving doe ik vanuit mijn penningmeesterschap bij de diaconie van de Grote Kerk in Deventer. Als er dan nog tijd over is dan kan ik erg genieten van goede wijn .  

 

     
     
 

Els de Haan

Erkend Financieel en Hypotheek adviseur

Ook al zit ik al jaren in dit vak, ik kan nog steeds met veel passie elk gesprek aangaan. Ik blijf het een uitdaging vinden, om vertrouwen te winnen en een eerlijke relatie op te bouwen met “de mens” tegenover mij. Ik probeer met een persoonlijke benadering iedereen die service te geven die men ook verlangt op het gebied van hypotheken, vermogen en financiële planning. Ook kunt u mij inschakelen voor het begeleiden van de financiële afhandeling bij scheiding. In mijn vrije tijd loop ik graag met mijn hond of ben ik te vinden op de tennisbaan.

 

 

     
     
 

  Theo Postma

  Makelaar

Ik ben een veelzijdig persoon. Enerzijds ben ik actief in de woning- en bedrijfsmakelaardij, anderzijds houd ik mij veel bezig om Postma van de Graaff verder op de kaart te zetten. Dit samen met Arne van de Graaff en ons team. Verzekeringen, hypotheken en belastingzaken; boeiende én belangrijke zaken die ik goed geregeld wil hebben voor onze klanten. Dat is waar ik mij iedere dag voor inzet. Ik zie het als een sport naast het hardlopen, tennissen, fitness  en wandelen met de hond wat ik graag doe.

 

 

     
     
 

 

Arne van de Graaff

Algemeen directeur en Financieel adviseur

Als financieel adviseur help ik onze klanten bij belangrijke beslissingen in hun leven. Denk aan pensioen, hypotheek voor hun woning of gewoon goed verzekerd zijn. In mijn werk heb ik het gevoel dat je er ook echt toe doet. Je leert veel van mensen, iedere klant is anders, heeft andere wensen en dat maakt het voor mij erg leuk. Privé? Dan ga ik graag op stap met mijn motor of op vakantie tijdens een flinke bergwandeling.