Bel ons 0570 _ 51 00 00

Particulier hypotheekadvies

 

De hypotheek die bij u past
Een woning kopen of verbouwen? Een goede investering, maar wel één waar u goed over na moet denken. U gaat namelijk een financiële verplichting aan voor vele jaren. Het is dan ook alleen een goede investering als u een passende hypotheek hebt. Een hypotheek die past bij uw persoonlijke situatie en wensen. Nu en in de toekomst.

 

Helder advies over uw hypotheek
Tijdens het koopproces krijgt u te maken met meerdere partijen zoals een bank, notaris en de fiscus. Dan is het prettig dat u begeleid wordt door een specialist met ervaring op dit gebied. Postma Hypotheken en Verzekeringen heeft het specialisme in huis om u goed en helder advies geven over de hypotheek die het beste past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

 

Begeleiding van A-Z
Maar onze service gaat verder dan alleen een goed advies. Zo onderhandelen wij bijvoorbeeld namens u met de financiële instelling over de hypotheekvoorwaarden. Ook verzorgen wij de contacten met de notaris voor het passeren van de hypotheekakte. En uiteraard wilt u uw nieuwe bezit goed verzekerd hebben. Ook daar ondersteunen wij u in.

 

Wilt u de hypotheek die bij u past, nu en in de toekomst? Neemt u dan contact met ons op.